unde să agaţi un tip

se dă o blondă (personajul e arhicunoscut, am tot scris despre el). şi blonda asta atrage privirile mai ceva ca o hârtie de muşte întinsă vara într-un paradis al insectelor. dar până acum Blonda nu a finalizat niciun agăţat, toate rămân doar o promisiune, ca un mărţişor atârnat de un copac uscat în aşteptarea îndeplinirii dorinţei. şi asta e, cred eu, din cauza ei, că-i atat de faină, că orice tip normal se bâlbâie, îşi rătăceşte cuvintele şi-şi uită minţile printr-un buzunar, crezând că frumuseţea e egală cu vreo inteligenţă premiată cu nobel. nu că Blonda n-ar fi deşteaptă, ba e chiar mai mult decât ar crede orice ochi neexpert, doar că nimeni nu a avut curajul să o abordeze. pare prea deşteaptă ca să fie atât de frumoasă. sau invers.

dar am găsit locul perfect unde Blonda mai coboară de pe piedestal şi bărbaţii se simt mai cocoşi: baumax. magazinul de utilităţi pentru casă, grădină şi ce-o mai fi având omul pe lângă el, e plin de bărbaţi dornici să dea o mână de ajutor. susţinuţi de curajul know-how-ului, pentru că sunt pe teritoriul lor, bărbaţii işi regăsesc piuitul. sau cucurigitul, depinde de gabarit si vârstă. fiecare tip care a trecut pe lângă noi, concentrate să alegem culoarea potrivită de lemn (că doar astă e cel mai important criteriu pe care-l respectăm când alegem mobilă), a încercat să ne ofere un sfat. adică Blondei. să-i fi văzut cum îşi întoarceau capetele încercând să vadă ce anume a reuşit să captiveze o Blondă. cum zăboveau prin preajmă, sperând că sfaturile lor vor fi ascultate şi astfel se va lega un dialog (că monolog exista). şi ne-am foit în faţa unui raft vreun sfert de oră… şi bărbaţii ne dădeau târcoale precum un peşte dă târcoale unei musculiţe aruncate cu obidă de un pescar neexperimentat.

dar noi suntem oameni cu program, aşa că luăm ce avem de luat, plătim, ieşim. şi ca să aprofundăm teoria, o lăsăm pe Blondă să care pachetul care era mai mult lung decât greu, dar atrăgea atenţia (şi am aflat după că îşi face şi treaba!). n-a fost un bărbat, fie tânăr, fie bătrân, fie gras sau slab, fie însurat sau holtei, fie cocoş în curte sau bătut de nevastă, cocalar, hipster, cool, licean, inteligent, you name it, care să nu se luuung la Blondă şi să nu suspine: uite o femeie care ştie ce vrea! Blondă căra mândră un utilaj pe care ei il recunoşteau, un subiect de discuţie comun, o uşită pe care toate visurile lor se puteau strecura spre minunea cu părul decolorat.

e un mister cum ei, pe care-i cred atât de cool şi cărora le atribui calităţi pe care doar zmeul din poveste le mai are, se pierd în faţa unei blonde.

dar au rămas doar cu privitul pentru că niciun exemplar cu testosteron în plus nu s-a oferit să ne ajute să-l montăm, aşa că am făcut eu bătături, pentru că Blonda-i delicată, ea poate doar să dea instrucţiuni.

am concluzionat: zona cea mai bună pentru achizitionarea unui exemplar masculin e baumax (sau altele asemenea). dacă e singur acolo, e singur şi în viaţă, pentru că nicio femeie cu mintea dreaptă nu-şi va lăsa singur consortul să aleagă culoarea gresiei din baie sau raftul care va întra în debara. dar despre femei şi cum îşi aleg mobila nu-mi place să scriu. să mă descriu.

Advertisements

About Mormolocul Alpha

pui de amfibian, iubit al ploii, respir prin piele si uneori musc din confrati... View all posts by Mormolocul Alpha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: