I have the power!

am descoperit de curand ca am superputeri. Raven, Jean Grey si toti ceilalati supereroi s-ar minuna daca ar sti ce pot sa fac.

am minunata, nemaipomenita, nemaiintalnita, senzationala superputere de a vedea cuvintele. pur si simplu. colorate, in suvoi, ca un curcubeu, ca un roi de buburuze, ca un stol de lastuni veseli, ca o turma de mioare rotunde si pufoase, ca un stup de albine grase etc. le vad venind spre mine si ma minunez de culorile minunate pe care le absorb cuvintele; cum plutesc prin aer, cum se rostogolesc, cum fac tumbe… sunt inconjurata de un curcubeu.

de fiecare data cand mi se adreseaza cineva ciulesc… ochii. inima imi tresare, pupilele mi se dilata. astept simfonia colorata. incerc sa identific fiecare sunet, sa ii vad culoarea, sa-mi clatesc ochii, sa ii simt intensitatea…

cand blonda e suparata si maraie spre mine… vad un val galben care se revarsa, vad puncte roz bombon care inoata inapoi spre ea, ma invaluie o ceata de culoarea piersicilor.  in metrou ii vad pe ceilalti incojurati de cate o aura de cuvinte colorate… niste domnisoare care chicotesc vesele se imbraca reciproc in straturi roz, aurii, verzi, ciclam, bleu; un domn serios, vorbind la telefon are o camasa alba patata de cuvintele turcoaz; colega mea imi povesteste ceva folosind niste expresii portocalii cu inseratii albastre, bleumarin, mov.

traiesc intr-o lume desenata in cele mai nastrusnice si neimaginate culori… imi pictez zilnic lumea, absorb nuantele, tonurile…

de la nenea Apollinaire am invatat eu sa vad cuvintele… si apoi am inceput sa colorez.

Advertisements

About Mormolocul Alpha

pui de amfibian, iubit al ploii, respir prin piele si uneori musc din confrati... View all posts by Mormolocul Alpha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: