punct si de la capat

nu-mi plac oamenii suparati si nu-mi place sa ma cert. si cu toate astea, in ultimul timp ciocnirile mele cu blonda au fost din ce mai dese. blonda e incapatanata ca un taur, dar schimbatoare ca un geaman. daca ea are chef, toata lumea e roz, iepurasi pufosi plutesc pe parchet, buburuze aurii danseaza in aer… you get the picture.

in schimb, daca nu-i convine o chestie, apoi… toti tre’ sa fugim din calea ei. isi pune fata de om plictisit si sictirit si, oricat de mult ai incerca, ea e magarul lui buridan. nu si nu. si iar nu. si tot asa.

daaaar, dupa multi neuroni morti si raniti in aceasta lupta, am descoperit arma suprema. blonda are un buton de reset. oricare ar fi starea ei, daca fredonez o anumita melodie, blonda se inmoaie. si iese soarele. pe toate strazile.

ilustrez:  ada milea – tara de tampiti

ps: in caz de urgenta, a se folosi cu maxima incredere!

 

pps: 31.08 – blonda si-a dar reset singura. l-a auzit pe doctor mormaind doua cuvinte si a sarit sa-l corecteze: “e mama ei de mama mea…” si apoi a inceput sa cante. si a tinut-o asa pana am ajuns eu acasa.

Advertisements

About Mormolocul Alpha

pui de amfibian, iubit al ploii, respir prin piele si uneori musc din confrati... View all posts by Mormolocul Alpha

One response to “punct si de la capat

  • A-MorMolock

    Mama ei, de mama voastră…
    Dragă Mormolocule Alpha, constat că duci lipsă de mijloace în lupta de în-domesticire a blondei care-ţi tot întretaie balta pe unde te ascunzi. Need a hint? Ia un ciocan mai mare. Pentru resetarea atât de necesară, normal. Sau tunde-o. Zero. De câte ori o vezi. Chiar şi atunci când e chipurile cuminte. Şi pe urmă, când ai vedea că i-au venit boii pe-acasă şi e aşa cum îţi doreşti, cântă-i atunci cât poţi tu de fals… “mama ei de mama noastrăăăăăă”… Şi vezi cum reacţionează. =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: