reprezentantele sexului frumos…

Gogu (nume generic pentru orice cocalar; la fel de bine ar putea fi grigore, ghita, costel etc) se parleste la soare, pe plaja,  cu o berica in mana…

vine tanti reporterul si il ia la intrebari. “dupa parerea ta, cum ar trebui sa fie costumele de baie pentru reprezentantele sexului frumos, vara aceasta?”

ghita al nostru, ales ca reprezentant al sexului tare (limba de lemn avem, cu limba de lemn defilam) raspunde cu un ranjet de hiena (sic!) : “sa fie mai sexy!”

pai cum asa? cum poti transforma 2 bucati de material,  si asa folosit cu zgarcenie (e mai mare plasturele cu care imi ascund taietura de la deget), intr-un obiect si mai sexy? sa facem decolteul costumului de baie si mai generos? eu propun sa renuntam la el. ca oricum nu e folositor. vezi  tate in statiile de metrou, le vezi la televizor (daca te uiti), in ziare etc. esti satul de ele. ti se baga in fata, iti impanzesc campul vizual…  asa ca pe plaja, chiar nu mai esti interesat de ele.

slipul. mai sexy? lasam doar o ata. ca sa nu zica don’soarele ca sunt goale. o ata pe care sa o poarte la brau. ca pe o curea.  sa isi atarne telefonul si crema cu FPS (cu cat mai mare, cu atat mai bine).

si uite asa visul lui Ghita e perfect. fomei peste fomei. sa aiba de unde alege. sa isi clateasca ochii dupa ce i-a spalat bine in mare.

Advertisements

About Mormolocul Alpha

pui de amfibian, iubit al ploii, respir prin piele si uneori musc din confrati... View all posts by Mormolocul Alpha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: